Persondata- og cookiepolitik

1.    Persondatapolitik

 

Vores persondatapolitik beskriver, hvordan www.arcopedicoshop.dk indsamler og behandler oplysninger om Dem, hvornår de slettes og hvilke rettigheder De har som registrant.

 

Deres personlysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi behandler Deres personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjemand, medmindre der er tale om videregivelse af nødvendig data til vores databehandlere/samarbejdspartnere eller De eksplicit har givet tilladelse hertil.

 

1.1.  Oplysninger vi indsamler

 

Vi indsamler oplysninger, når De foretager Dem følgende:

 

  • Personoplysninger i forbindelse med ordreafgivelse
  • Oplysninger, når De besøger vores hjemmeside, f.eks. brugeradfærd på webshoppen
  • Sender os spørgsmål, reklamationer etc.

 

1.2.  Den dataansvarlige

 

Den dataansvarlige for www.arcopedicoshop.dk, herunder indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger, er:

 

LMC Arco Butik ApS

Lynæs Havnevej 13

3390 Hundested

CVR-nr.: 35233091

 

1.3.  Behandlingsgrundlag, formål og opbevaring

 

For at De kan indgå aftale med os og handle på www.arcopedicoshop.dk, har vi brug for følgende oplysninger om Dem:

 

-    Navn

-    Postadresse

-    Leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse)

-    Telefonnummer

-    E-mail adresse

-    Oplysninger om hvad De har købt

 

Disse ovennævnte personoplysninger behandler vi udelukkende til det formål at kunne levere varen til Dem, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende Deres køb. Deres e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende Dem en ordrebekræftelse/faktura samt en leveringsbekræftelse.

 

Når De betaler for Deres produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis De ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil De desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Vi anvender Google Analytics til det formål at optimere vores design, indhold og services. Google Analytics bliver kun aktiveret når De som kunde eksplicit har givet samtykke til dette. Læs mere om cookies anvendt i forbindelse med Google Analytics, herunder hvordan De kan trække deres samtykke tilbage under ”2. Cookiepolitik”.

 

Personoplysninger afgivet i forbindelse med køb af en vare vil blive opbevaret i 5 år + løbende år i henhold til bogføringsloven, hvorefter Deres data vil blive slettet. Personoplysninger vil kunne blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtigelser.

 

Personoplysninger i forbindelse med generelle henvendelser, f.eks. ved e-mail forespørgsel, bliver slettet efter 1 år, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

1.4.  Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi har vores webshop (www.arcopedicoshop.dk) og betalingssystem (OnPay) gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som De oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vi samarbejder med Clearhaus A/S, som er vores betalingsindløser. Vi har vort mailsystem via One.com Group AB.

 

Vi benytter Shipmondo som vores fragtløsning. Det betyder, at oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og ordreinformationer vil blive udleveret til Shipmondo med henblik på levering af Deres indkøb.

 

For at optimere vores webshop benytter vi Google Analytics, som vores databehandler. Det betyder, at oplysninger om Deres browser, et unikt besøgs-ID, anonymiseret IP-adresse og hvilke sider De besøger på hjemmesiden, videregives til Google Analytics (dog kun hvis De eksplicit har samtykket til dette).

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

1.5.  Deres rettigheder

 

Som registreret hos www.arcopedicoshop.dk, har De en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. De har ret til at anmode os om følgende:

 

  • At få adgang til og få rettet/ændret Deres persondata
  • At få slettet persondata

 

De har derudover ret til at protestere over behandlingen af Deres personlige data, og De har ret til at indgive klage til Datatilsynet (Borgergade 28, 5., DK-1300 København K).

 

Ønsker De ikke længere, at vi skal behandle Deres personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af Deres personoplysninger, kan De også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@arcopedicoshop.dk.

 

2.    Cookiepolitik

 

Når De besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om Dem, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold.

 

I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Der sættes en cookie for at huske Deres valg.

 

2.1.  Hvad er en cookie?

 

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på Deres elektroniske enhed, f.eks. computer, mobil eller tilsvarende. Formålet er at kunne holde styr på, hvad der sker under Deres besøg og for at kunne genkende Deres enhed. Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

 

2.2.  Hjemmesidens brug af cookies

 

Vi anvender cookies for at få overblik over Deres besøg på hjemmesiden, for dermed løbende at kunne optimere indholdet og funktionerne på vores hjemmeside.

 

Vores cookies kan inddeles i to overordnede kategorier: (1) Nødvendige cookies og (2) analysecookies.

 

(1) Nødvendige cookies

Disse cookies er nødvendige for at hjemmesiden kan fungere ordentlig, herunder cookies til at gemme information omkring Deres besøg – f.eks. til at gemme varer i Deres indkøbskurv.

 

(2) Analyse cookies

På www.arcopedicoshop.dk anvender vi Google Analytics (tredjeparts-cookies) til at føre statistik. Disse cookies gør det muligt for os at forstå, hvordan brugeren benytter webshoppen, herunder antal besøgende på hjemmesiden og hvilke sider vores besøgende er mest interesserede i. Denne information kan vi bruge til at optimere webshoppens design og brugervenlighed.

 

Når vi anvender Google Analytics indsamles informationer som anonymiseret IP-adresse, browser, et unikt besøgs-ID og hvilke sider De besøger på hjemmesiden. Anonymiseret IP-adresse betyder, at Google forkorter Deres IP-adresse i den Europæiske Unions medlemslande eller andre kontraherende stater i aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, før denne overførsel finder sted. I enkelte undtagelsestilfælde overføres hele IP-adressen til en Google-server i USA og afkortes der. Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google ligger inde med. De indsamlede oplysninger, som ikke er personhenførebare, gemmes på Googles servere i USA.

 

Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på www.arcopedicoshop.dk. Google Analytics kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Google Analytics’ vegne. Yderligere oplysninger om brugsbetingelserne og databeskyttelse er tilgængelig på Google Analytics Vilkår og Google Privatpolitik.

 

Overordnet set anvender vi cookies på denne hjemmeside for at kunne forbedre og udvikle den service og de produkter, vi tilbyder Dem som kunde.

 

2.3.  Hvor lang tid opbevares cookies?

 

Det varierer hvor længe cookies opbevares på Deres enhed. Hver gang De genbesøger vores website, forlænges perioden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. De kan se den komplette liste af cookies, som anvendes på hjemmesiden nedenfor.

 

2.4.  Afvise eller slette cookies

 

De kan altid afvise cookies på Deres computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor De finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser De anvender. De skal dog være opmærksom på, at hvis De gør det, er der mange funktioner og services, De ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, De foretager. Hvis De ikke ønsker, at Deres besøg skal registreres af Google Analytics, kan De benytte Dem af Google’s Opt-Out Browser Add-on (Link).

 

Alle browsere tillader, at De sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan De gør dette afhænger af, hvilken browser De anvender. Bemærk, at bruger De flere browsere, skal De slette cookies i dem alle sammen.

 

2.4.1.           Slette cookies

De kan nemt slettes cookies, som De tidligere har accepteret. Se nedestående vejledninger fra de mest almindelige browsere:

 

 

Bemærk, at benytter De flere Internet-browsere, skal De slette cookies i dem alle.

 

2.5.  Oversigt over cookies (Cookiedeklaration)

 

Billeder på dette website er omfattet af ophavsretsloven